عضویت
جامعه مجازی محققان ایران به شما کمک می کند تا با محققان سایر دانشگاه های کشور همواره در ارتباط باشید
کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
1 شرکت می کنم

کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

1395-05-27 زمان
چهارشنبه, 27 مرداد, 1395 9:30 قبل از ظهر - پنجشنبه, 28 مرداد, 1395 4:30 بعد از ظهر
مکان
البرز
تهران
ایران
تعیین شده توسط


























































روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی



نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه



میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی



روش های نوین پایش کیفیت



آموزش، رسانه و سلامت غذا



غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک



ایمنی مواد غذایی



گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته



شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی



فرآورده های غذایی ارگانیک



میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا



بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی



ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی



سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی



بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی



فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی



کاربرد ضایعات مواد غذایی



اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی



نانو فناوری در صنایع غذایی



مواد نگهدارنده طبيعي



بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی



مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی



روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی



طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن



کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی



استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده



طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی



بسته بندی در صنایع غذایی



بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي



سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی



بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت



نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران



بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی



فرآوری پسماندهای کشاورزی



روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه



روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی



تولید و ارزش غذایی محصولات بومی



شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف



مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری



راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی



روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده



روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی



نقش مدیریت در صنایع غذایی



جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان



بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی



بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی



پدافند غیر عامل در صنایع غذایی



تغذیه در بارداری



روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی



فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی



طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی



نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی



عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی



چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی



کد امنیتی
بارگزاری دوباره تصویر
کد امنیتی بالا را وارد کنید