دومین همایش علوم و صنایع غذایی
محورهاي همايش:
- روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
- روشهاي نوين پايش كيفيت
- ايمني مواد غذايي
- فرآورده هاي غذايي ارگانيك
- ریز پوشانی ( میکروکپسولاسیون ) در صنایع غذایی
- فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
- نانو فناوري در صنايع غذايي
- مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
- كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي
- بسته بندي در صنايع غذايي
- بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
- فرآوري پس ماندهاي كشاورزي
- توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
- راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
- نقش مديريت در صنايع غذايي
- بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي
تاريخ برگزاري: 9 ارديبهشت 1392 تا 10 ارديبهشت 1392
برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان
سایر برگزار کنندگان: تحت حمايت سيويليكا
محل برگزاري: قوچان
وضعیت کنفرانس: در حال پذيرش مقاله
تاریخهای مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1391/11/20
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1391/12/25
مهلت ثبت نام: 1392/1/25
اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبيرخانه: 05812201188
فکس دبيرخانه: 05812241801
ایمیل: iauq2003@yahoo.com
وبسایت: http://forum.bpj.ir/ghochan-fic2
منبع: مرجع دانش Civilica