کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی
فراخوان مقاله
به اطلاع کلیه متخصصین و پژوهشگران علوم و صنایع غلات میرساند، پیرو تفاهمنامه منعقد شده با مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوردههای آردی، باهدف ایجاد بستر دائمی تولید محتوای پژوهشی، بررسی و هدایت مطالعات و تحقیقات علوم و صنایع غلات کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذائی با مشارکت و همکاری انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران و با حمایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی حوزه غلات کشور در تاریخ 2 و 3 شهریورماه سال جاری در شهر مشهد به میزبانی مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار میگردد.
از تمامی محققین، متخصصین و دانشجویان علاقمند، دعوت می گردد نتایج حاصله از آخرین تحقیقات و مطالعات خود را در خصوص سرفصلهای علمی تعیین شده، در قالب مقاله از طریق عضویت در سامانه مدیریت محتوای علمی درسایت کنفرانس www.irancerealtech.com به این دبیرخانه ارسال فرمایند.
آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات 31 خردادماه 1395
اعلام نتایج داوری مقالات 5 مردادماه 1395
علاقمندان میتوانند جهت دریافت فرمت ارسال مقالات، شرایط ثبت نام و حضور در کنفرانس و یا کسب اطلاعات بیشتر ضمن مراجعه به سایت کنفرانس از طریق شماره تلفن 88322042 و یا پست الکترونیکی irancerealtech@gmail.com با دبیرخانه دائمی کنفرانس تماس حاصل نمایند.
برنامه های کنفرانس
سخنرانی مدیران ارشد دولتی
برگزاری میزگردهای تخصصی باحضور صاحبان صنایع
سخنرانی اساتید داخلی و خارجی حوزه غلات
ارائه مقالات منتخب، در بخش های ارائه شفاهی و پوستر
ارائه کارگاه های آموزشی
برگزاری سمینارهای آموزشی
برپائی نمایشگاه تخصصی علوم و صنایع غلات
ثبت نام و ارسال مقالات از طریق سایت کنفرانس www.IranCerealTech.com
سرفصل های علمی
تکنولوژی غلات(انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،....)
تکنولوژی ذرت و فرآوردههای آن(آرد ذرت، فرآوردههای حجیم شده و اسنکها، شربت ذرت، کنسرو، ...)
تکنولوژی برنج و فرآوردههای آن(آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ....)
کنترل کیفیت غلات
رعایت استانداردها در غلات(17025 –HACCP - ISO 22000 - GMP)
شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
رئولوژی غلات(رئولوژی فرآوردههای خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت)
ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآوردههای آن
غنی سازی و غنی کنندهها در غلات
تکنولوژی آرد سازی و نگهداری انواع آرد غلات
راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
غنی سازی انواع آرد غلات
افزودنی ها و بهبود دهنده ها
عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
کاربرد صمغها و امولسیفایرها در صنعت غلات
عوامل موثر در تسریع بیاتی
پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
فرآوردههای اکسترود شده
شیرین کنندههای حاصل از نشاسته
نشاسته و نشاستههای اصلاح شده
غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی
نقش خمیرمایه در تولید نان سالم
تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان
روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
فرآیند مالتینگ و نوشیدنیها
آنزیمها در صنعت غلات
بیوتکنولوژی غلات
غذا های فراسودمند
انبارش و نگهداری غلات و فرآوردههای جنبی
علاقمندان میتوانند ضمن دریافت و تکمیل فرم همکاری علمی پیشنهادات خود را ازطریق شماره تلفن 88322042 و یا آدرس پست الکترونیکی irancerealtech@gmail.com به دبیرخانه دائمی کنفرانس ارسال نمایند.