کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی |
نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه |
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی |
روش های نوین پایش کیفیت |
آموزش، رسانه و سلامت غذا |
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک |
ایمنی مواد غذایی |
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته |
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی |
فرآورده های غذایی ارگانیک |
میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا |
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی |
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی |
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی |
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی |
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی |
کاربرد ضایعات مواد غذایی |
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی |
نانو فناوری در صنایع غذایی |
مواد نگهدارنده طبيعي |
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی |
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی |
روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی |
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن |
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی |
استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده |
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی |
بسته بندی در صنایع غذایی |
بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي |
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی |
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت |
نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران |
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی |
فرآوری پسماندهای کشاورزی |
روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه |
روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی |
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی |
شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف |
مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری |
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی |
روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده |
روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی |
نقش مدیریت در صنایع غذایی |
جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان |
بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی |
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی |
پدافند غیر عامل در صنایع غذایی |
تغذیه در بارداری |
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی |
فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی |
طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی |
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی |
عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی |
چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی |