عضویت
جامعه مجازی محققان ایران به شما کمک می کند تا با محققان سایر دانشگاه های کشور همواره در ارتباط باشید
دومین همایش علوم و صنایع غذایی
شرکت می کنم
1 شاید شرکت کنم
  • محققان ایرانی

دومین همایش علوم و صنایع غذایی

1392-02-09 زمان
دوشنبه, 9 اردیبهشت, 1392 1:30 قبل از ظهر - چهارشنبه, 11 اردیبهشت, 1392 1:29 قبل از ظهر
مکان
قوچان
تعیین شده توسط

محورهاي همايش:


- روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
- روشهاي نوين پايش كيفيت
- ايمني مواد غذايي
- فرآورده هاي غذايي ارگانيك
- ریز پوشانی ( میکروکپسولاسیون ) در صنایع غذایی
- فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
- نانو فناوري در صنايع غذايي
- مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
- كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي
- بسته بندي در صنايع غذايي
- بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
- فرآوري پس ماندهاي كشاورزي
- توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
- راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
- نقش مديريت در صنايع غذايي
- بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي


تاريخ برگزاري: 9 ارديبهشت 1392 تا 10 ارديبهشت 1392
برگزار کننده: دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان
سایر برگزار کنندگان: تحت حمايت سيويليكا
محل برگزاري: قوچان
وضعیت کنفرانس: در حال پذيرش مقاله


تاریخ‌های مهم:
مهلت ارسال اصل مقاله: 1391/11/20
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1391/12/25
مهلت ثبت نام: 1392/1/25



اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبيرخانه: 05812201188
فکس دبيرخانه: 05812241801
ایمیل: iauq2003@yahoo.com
وب‌سایت: http://forum.bpj.ir/ghochan-fic2


منبع: مرجع دانش Civilica

کد امنیتی
بارگزاری دوباره تصویر
کد امنیتی بالا را وارد کنید

در حال حاضر مطلب بیشتری موجود نیست