11872
15 تیر, 1400
جلسه با مدیران شهرستان های لاهیجان، سیاهکل، لنگرود، املش، آستانه اشرفیه و رودبار اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان گیلان پیرامون شناسایی موانع، چالش ها و راهکارهای توسعه اشتغال در بخش های تولید...جلسه با مدیران شهرستان های لاهیجان، سیاهکل، لنگرود، املش، آستانه اشرفیه و رودبار اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان گیلان پیرامون شناسایی موانع، چالش ها و راهکارهای توسعه اشتغال در بخش های تولیدی؛ با نگاهی به اهمیت MSME ها (شرکت های خرد، کوچک و متوسط) و ضرورت شکل گیری کانون های خرد تولیدی
مجریان طرح پژوهشی: دکتر اسماعیل ملک اخلاق، مهران مهدی زاده و خانم سحر اسدزاده
با حضور سرپرست مدیریت و اشتغال اداره کل استان گیلان: جناب آقای دکتر نصرتی و ناظر طرح: جناب آقای مهندس غفاری
11866
8 تیر, 1400
7 عامل اصلی افزایش بـــهای جـــهانی مــــواد غـــذایی
منبع: صندوق بین المللی پول (IMF)
تهیه شده در: معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران- 1400
خلاصه شده توسط: مهران مهدی زاده- مدرس دانشگاه و تحلی...7 عامل اصلی افزایش بـــهای جـــهانی مــــواد غـــذایی
منبع: صندوق بین المللی پول (IMF)
تهیه شده در: معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران- 1400
خلاصه شده توسط: مهران مهدی زاده- مدرس دانشگاه و تحلیلگر امور بازرگانی
1- آغاز افزایش تورم مواد غذایی قبل از بروز همه گیری کرونا؛ در تابستان 2018 چین از شیوع تب خوکی افریقایی ضربه خورد و این اتفاق موجب تلف شدن بیش از 50 درصد از گله های خوک جهان که در این کشور بودند شد و باعث گردید تا قیمت گوشت خوک در چین تا اواسط سال 2019 به بالاترین حد خود برسد و تأثیر موجی بر قیمت گوشت خوک و سایر اقلام گوشیت در بسیاری از مناطق جهان ایجاد کرد. وضع تعرفه بر واردات گوشت خوک و دانه سویا امریکا به علت تنش های تجاری فی مابین، هم بر شدت تأثیر مزبور افزود.
2- اعمال قرنطینه و اختلالات در زنجیره های تأمین (نوسان قیمت های مصرف کننده و تولیدکننده مواد غذایی)؛ در آغاز همه گیری زنجیره های تأمین مواد غذایی مختل شدند. تغییر گرایش های مصرف کنندگان از خدمات غذایی (مانند صرف غذا در رستوران) به سمت خرید مواد غذایی از خرده فروشی و ذخیره سازی (همراه با افزایش شدید ارزش دلار آمریکا) باعث افزایش شاخص های قیمت مواد غذایی مصرف کننده در بسیاری از کشورها شد که اوج آن در آوریل 2020 بود.
3- افزایش هزینه های حمل و نقل (پر هزینه بودن انتقال غذا از مزرعه به محل مصرف)؛ نرخ حمل و نقل دریایی که از طریق شاخص بالتیک (معیاری از هزینه¬های کشتیرانی) اندازه گیری می شود طی دوازد ماه گذشته تقریباً 2 تا 3 برابر شد و افزایش قیمت سوخت و کمبود راننده کامیون در برخی از مناطق باعث افزایش هزینه خدمات حمل و نقل جاده ای نیز شده است. پیامد افزایش هزینه های حمل و نقل در نهایت در افزایش تورم مواد غذایی ظاهر گردید.
4- افزایش قیمت های تولیدکننده مواد غذایی در سطح جهان به بالاترین سطح خود؛ از آوریل 2020 شاخص بین المللی بهای تولیدکننده مواد غذایی به میزان 47/2 درصد افزایش یافت و در ماه مه 2021 به بالاترین سطح خود در مقایسه با سال 2014 رسید و در بازه زمانی ماه مه 2020 و مه 2021 بهای محصولات کشاورزی سویا و ذرت به ترتیب بیش از 86 و 111 درصد افزایش یافت.
5- تقاضای جهانی برای مواد غذایی هم برای مصرف انسانی و هم حیوانی؛ به ویژه در کشور چین، همچنان بالاست که ناشی از نگرانی ها برای تأمین امنیت غذایی است.
6- بروز پدیده Niña La (گرم شدن آب و هوای جهان)؛ گرم شدن آب و هوای جهان که هرچند سال یکبار اتفاق می افتد موجب بروز خشکسالی در کشورهای اصلی صادرکننده محصولات اساسی کشاورزی از جمله آرژانتین، برزیل، روسیه، اوکراین و آمریکا شده است. بروز این اتفاق باعث شده تا میزان برداشت محصولات و چشم انداز آن کمتر از سطح مورد انتظار باشد. با پیشی گرفتن تقاضا از عرضه، نسبت موجودی به مصرف در آمریکا و جهان (معیاری از تنگنای بازار) برای برخی از محصولات اصلی به کمترین سطح خود طی سال های اخیر رسید.
7- افزایش تقاضا برای بیوسوخت ها از سوی واسطه گران غیرتجاری به همراه محدودیت های صادرات
11864
8 تیر, 1400
ریسک اعتباری صادرات ایران در سال 2021: 7
بهترین رتبه: 1 و بدترین رتبه: 7
در میان ۲۱ کشور منطقه که ایران نیز از جمله آنهاست، ۹ کشور بدترین رتبه ریسک اعتبار صادراتی یعنی رتبه 7 را به خود اختصاص دادهاند...ریسک اعتباری صادرات ایران در سال 2021: 7
بهترین رتبه: 1 و بدترین رتبه: 7
در میان ۲۱ کشور منطقه که ایران نیز از جمله آنهاست، ۹ کشور بدترین رتبه ریسک اعتبار صادراتی یعنی رتبه 7 را به خود اختصاص دادهاند (ایران، افغانستان، عراق، سوریه، لبنان، یمن، تاجیکستان، پاکستان، ترکمنستان)
ایران نه تنها خود دارای ریسک بالای اعتبار صادراتی است؛ بلکه در محاصره کشورهای پرریسک نیز قرار دارد. همانطور که عنوان شد ۴کشور همجوار ایران بالاترین ریسکهای اعتبار صادراتی را دارند. سایر کشورهای همجوار همچون ترکیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان نیز رتبه بالایی در ریسک اعتبار صادراتی را به خود اختصاص دادهاند. ارزیابیهای انجام شده از سوی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی نشان میدهد جمهوری آذربایجان دارای رتبه ریسک اعتبار صادراتی ۵ است. ارمنستان نیز رتبه ۶ را در ریسک اعتبار صادراتی دارد. در عین حال ترکیه که یکی از شرکای مهم تجاری ایران محسوب میشود نسبت به کشورهای دیگر وضعیت بهتری ندارد و در این گزارش رتبه ۵ را به خود اختصاص داده است. البته در مرزهای آبی ایران نیز شاهد رتبه ریسک بالا برای بحرین و عمان هستیم. بحرین و عمان هر یک رتبه ۶ ریسک اعتبار صادراتی را دارند.
همسایگان پرریسک
کشورهای دیگر که دارای مرز مشترک با ایران نیستند اما در همسایگی ایران قرار دارند هم کشورهای پرریسک محسوب میشوند. چراکه امتیاز آنها از ۳ بالاتر است. از جمله این کشورها میتوان به گرجستان اشاره کرد. این کشور همسایه ایران، دارای رتبه ۶ در ریسک اعتبار صادراتی است. ازبکستان نیز با رتبه ۵ از دیگر کشورهای همسایه محسوب میشود. رتبه اردن در ریسک اعتبار صادراتی ۵ است و روسیه رتبه ۴ را در این ارزیابی کسب کرده است.
تجمع کمریسکترینها
کشورهایی که در همسایگی جنوب ایران قرار گرفتهاند، کمریسکترین کشورهای این منطقه هستند. البته تعداد آنها زیاد نیست و تنها ۳ کشور را شامل میشود. امارات دومین شریک تجاری ایران بوده و رتبه اعتباری ۲ را در اختیار دارد. عربستان نیز دارای رتبه اعتباری مشابه امارات است. گفتنی است ایران هیچگونه همکاری اقتصادی با عربستان ندارد. قطر نیز با رتبه ۳، از دیگر کشورهای کمریسک به لحاظ اعتبار صادراتی محسوب میشود.
معایب رتبه بد ریسک اعتباری صادراتی برای کشور:
بهعنوان مثال، برای کشوری که در گروه یک ریسک اعتباری قرار دارد و پروژهای که سهسال زمان ساخت آن است و پنج سال هم زمان بازپرداخت دارد، نرخ پوشش برای یک دوره ۱۰ ساله یک درصد است، اما اگر همین پروژه در یک کشور گروه ۷ قرار بگیرد، نرخ پوشش ریسکش بالای ۱۲ درصد میشود، یعنی هزینهای که آن کشور باید پرداخت کند ۱۰ برابر میشود که اگر در مجموع نیازهای مالی یک کشور حساب کنیم عدد قابلتوجهی میشود.
منبع: اتاق بازرگانی تهران
11845
25 خرداد, 1400
اینفوگراف مقدار آب مورد نیاز برای تولید یک کیلوگرم از مواد غذایی بر اساس میانگین جهانی
این روزها با افزایش اهمیت آب، اهمیت آب مجازی یعنی آب مورد نیاز برای تولید محصولات مواد غذایی افزایش دو چندان یافته...اینفوگراف مقدار آب مورد نیاز برای تولید یک کیلوگرم از مواد غذایی بر اساس میانگین جهانی
این روزها با افزایش اهمیت آب، اهمیت آب مجازی یعنی آب مورد نیاز برای تولید محصولات مواد غذایی افزایش دو چندان یافته است. به ویژه برای استان ها و ایالت هایی که محصولات کشاورزی، دام و طیور بسیاری را تولید می کنند باید مراقب باشند تا در آینده نه چندان دور و با اتمام منابع آب زیرزمینی، پایین آمدن آب های پشت سد ها و همچنین کاهش بارندگی یا به عبارتی وقوع خشکسالی ممکن است تولید بسیاری از محصولات تحت تأثیر قرار گیرد و چه بسا میزان تولید و بازدهی زمین های کشاورزی در واحد سطح کاهش یافته و یا محصولات با کیفیت تولید نشود.
بنابراین بکارگیری از شیوه های نوین آبیاری و همچنین شیوه های جدید تولیدی یا کشت جایگزین یعنی تولید محصولاتی که آب کمتری نیاز دارند و یا کشت فراسرزمینی می تواند از راهبردها و اقدامات عملیاتی مناسب باشد.
تهیه شده توسط: مهران مهدی زاده
منبع: Water Footprint Network
Statista
Translated by: Mehran Mehdizade From Iran
#water
#network
#mehran_mehdizade
#iran
#virtualwater
11842
24 خرداد, 1400
دیداری با همکاران خوب و ممتازم در زمانی که افتخاری همکاری با سازمان چای کشور را داشتم. جناب آقای مهندس سازنده (معاون محترم بهبود)، جناب آقایان دکتر گل محمدی و مهندس شاهین (کارشناسان عالی معاونت بهبود و...دیداری با همکاران خوب و ممتازم در زمانی که افتخاری همکاری با سازمان چای کشور را داشتم. جناب آقای مهندس سازنده (معاون محترم بهبود)، جناب آقایان دکتر گل محمدی و مهندس شاهین (کارشناسان عالی معاونت بهبود و البته مدیران آینده)، جناب آقای دکتر اخگر (مدیر روابط عمومی سازمان) و جناب آقای دکتر سعید مهدوی (رئیس اداره چای سیاهکل)
آرزوی موفقیت برای عزیزان در راستای ارتقای کمی و کیفی چای ایران
حمایت از #چای_ایرانی
#سازمان_چای_کشور
#مهران_مهدی_زاده
Mehran Mehdizade
mohammadjavad golmohammadi
#IranianTea
#Tea
#Iran
11829
20 خرداد, 1400
وضعیت ایران در شاخص سرمایه اجتماعی 2020
رتبه ایران در جهان: 91 از 180 کشور مورد بررسی
نمره ایران: 43.06
رتبه ایران در خاورمیانه و شمال آفریقا: 9 (بعد از امارات، عربستان، قطر، کویت، عمان، اسرائیل، لبنان، ب...وضعیت ایران در شاخص سرمایه اجتماعی 2020
رتبه ایران در جهان: 91 از 180 کشور مورد بررسی
نمره ایران: 43.06
رتبه ایران در خاورمیانه و شمال آفریقا: 9 (بعد از امارات، عربستان، قطر، کویت، عمان، اسرائیل، لبنان، بحرین)
رتبه اول در جهان: کشور ایسلند با نمره 65.37
رتبه کشور 180 ام در جهان: کشور یمن با نمره 28.19
منبع: SolAbility.com
مهران مهدی زاده
11827
18 خرداد, 1400
احتمال بازسازی عضو از دست رفته در انسان
بر اساس یک مطالعه تازه منتشر شده در مجله American Association for Anatomy، یک گروه از محققان در حال مطالعه روی "سمندر مکزیکی" (axolotl) (یک گونه سمندر آبزی) با ب...احتمال بازسازی عضو از دست رفته در انسان
بر اساس یک مطالعه تازه منتشر شده در مجله American Association for Anatomy، یک گروه از محققان در حال مطالعه روی "سمندر مکزیکی" (axolotl) (یک گونه سمندر آبزی) با بررسی تفاوت در امضای مولکولی مرتبط با بازسازی و احیای اندام در آنها، یک قدم به کشف رمز و راز بازسازی اندام در این موجودات نزدیک شدهاند. این مطالعه همچنین چگونگی بازسازی اندام در موشها را نشان میدهد.
دانشمندان میگویند انسان ممکن است قادر به رشد دادن یک عضو دیگر در بدن خود باشد و ما در حال حاضر "پتانسیل استفاده نشده" برای انجام این کار را داریم.
اگر رمز و رازهای مربوط به بازسازی اندام را در سمندرهای مکزیکی دریابیم و آن را روی پستاندارانی مانند موش تطبیق دهیم، شاید بتوانیم به افرادی که اندام خود را از دست دادهاند، گزینه دیگری غیر از پروتزها ارائه دهیم.
تفاوت کلیدی در این امر مربوط به یک سلول ایمنیشناختی است که به عنوان یک ماکروفاژ شناخته میشود و با این دانش، پتانسیل کاربردهای انسانی بازیابی اندام بیش از هر زمان دیگری نزدیک است.
وقتی پستانداران آسیب میبینند، به طور معمول در محل آسیب جای زخم ایجاد میشود. از آنجا که این زخم به یک مانع فیزیکی برای بازسازی تبدیل میشود، تیم محققان به سرپرستی " جیمز گادوین" بر روی یادگیری اینکه چرا بدن سمندر مکزیکی مانند پستانداران زخم نمیشود، تمرکز کردند.
"جیمز گادوین" محقق و نویسنده اصلی این تحقیق از آزمایشگاه بیولوژیکی "جزیره مونت دزرت" (MDI) گفت: تحقیقات ما نشان میدهد که انسان از توانایی بالقوه استفاده نشده برای بازسازی اندام برخوردار است.
او افزود: اگر بتوانیم مسئله ایجاد زخم را حل کنیم، ممکن است بتوانیم پتانسیل احیای نهفته خود را آزاد کنیم. سمندرهای مکزیکی زخم ایجاد نمیکنند و این همان چیزی است که به آنها اجازه میدهد بازیابی اندام انجام شود. اما هنگامی که یک زخم ایجاد شود، بازیابی دیگر ممکن نخواهد بود.
این محقق ادامه داد: اگر بتوانیم از ایجاد زخم در انسان جلوگیری کنیم، میتوانیم کیفیت زندگی بسیاری از افراد را افزایش دهیم.
پستانداران در مراحل جنینی یا نوزادی نیز میتوانند اندام خود را بازیابی کنند. برای مثال، نوزاد انسان میتواند نوک انگشتان خود و همچنین بافت قلب خود را میتواند بازسازی کند، براین اساس بزرگسالان نیز ممکن است این کد مهم ژنتیکی را برای بازسازی در خود حفظ کرده باشند. این موضوع دریچهای را برای درمانهای بالقوه باز میکند که به انسان امکان میدهد به جای ایجاد یک زخم دائمی، بافتها و اندامهای از دست رفته خود در اثر آسیب یا بیماری را دوباره رشد دهد.
سمندر مکزیکی نزدیک به انقراض است، اما قابلیتهای احیای اندام منحصر به فرد آن موقعیت ویژهای را برای این موجود در محافل علمی فراهم کرده است. اکثر سمندرها تواناییهای بازسازی اندام را دارند، اما سمندر مکزیکی میتواند تقریباً همه قسمتهای بدن خود از جمله قلب، ریهها، فک، اندام بیرونی، نخاع، تخمدانها، دم، پوست و موارد دیگر را بازسازی کند. این موجود حتی میتواند مغز خود را نیز بازسازی کند!
"گادوین" در تحقیقات اخیر خود، ماکروفاژهای (نوعی سلول ایمنی) موجود در سمندرهای مکزیکی را با سلولهای مشابه در موشها مقایسه کرد؛ هدف وی یافتن کیفیتی است که سمندر مکزیکی از آن برخوردار است و باعث تقویت تواناییهای بازسازی در آن میشود.
این محقق دریافت که وجود این سلولها در توانایی بازسازی سمندرهای مکزیکی مهم است. وقتی سطح این ماکروفاژها کم بود، سمندرهای مکزیکی به جای اعضای بدن جدید، درست مثل پستانداران یک زخم ایجاد میکردند.
او میگوید: ما در حال نزدیک شدن به درک چگونگی آمادهسازی ماکروفاژهای سمندرهای مکزیکی برای بازسازی هستیم که این امر ما را به این توانایی نزدیک میکند که بتوانیم بازسازی را در انسان کشف کنیم. برای مثال، من تصور میکنم که بتوان از یک هیدروژل موضعی در محل زخم استفاده کرد که باعث تغییر رفتار ماکروفاژهای انسان شود تا بیشتر شبیه سمندرهای مکزیکی باشد.
با انجام مطالعات روی ماکروفاژهای سمندرهای مکزیکی و بررسی اینکه چگونه میتوانیم آن را در انسان تقلید کنیم، میتوان طلوع عصر جدیدی در پزشکی را شاهد بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
11867
12 تیر, 1400
دورنمای ریسک های جهانی 2021
دسته بندی ریسک ها: زیست محیطی (سبز رنگ)، فناوری (بنفش)، ژئوپلوتیک (نارنجی)؛ اقتصادی (آبی) و اجتماعی (قرمز)
به ترتیب 10 مورد از مؤثرترین ریسک های جهانی عبارتند از: بیماری ه...دورنمای ریسک های جهانی 2021
دسته بندی ریسک ها: زیست محیطی (سبز رنگ)، فناوری (بنفش)، ژئوپلوتیک (نارنجی)؛ اقتصادی (آبی) و اجتماعی (قرمز)
به ترتیب 10 مورد از مؤثرترین ریسک های جهانی عبارتند از: بیماری های عفونی؛ شکست اقدامات آب و هوایی، گسترش سلاح های کشتار جمعی، از بین رفتن تنوع زیستی، بحران منابع طبیعی، آسیب های زیست محیطی ساخت بشر، بحران های معیشتی، شدت گرمایش آب و هوا، بحران های بدهی و شکست امنیت در حوزه سایبری؛ که از این بین ریسک های زیست محیطی با 5 مورد (50 درصد) بیشترین تأثیر؛ و ریسک های ژئوپلوتیک، اقتصادی و فناوری هرکدام با 1 مورد و مجموعاً 30 درصد (هرکدام 10 درصد) کمترین تأثیر را خواهند داشت. ریسک های اجتماعی با 2 مورد (20 درصد) نیز پس از ریسک های زیست محیطی مؤثرترین ریسک های جهانی معرفی شدند.
به ترتیب 10 مورد از محتمل ترین ریسک های جهانی عبارتند از: شدت گرمایش آب وهوا؛ شکست اقدامات آب و هوایی، آسیب های زیست محیطی ساخت بشر، بیماری های عفونی، از بین رفتن تنوع زیستی، انحصار قدرت دیجیتال، نابرابری دیجیتال، شکاف روابط بین ایالتی و دولت های محلی، شکست امنیت در حوزه سایبری و بحران های معیشتی؛ که از این بین ریسک های زیست محیطی با 4 مورد (40 درصد) محتمل ترین؛ و ریسک های ژئوپلوتیک با 1 مورد (10 درصد) در رتبه دهم ریسک ها از نظر احتمال وقوع قرار گرفتند. ریسک های فناوری با 3 مورد (30 درصد) و ریسک های اجتماعی با 2 مورد (20 درصد) نیز پس از ریسک های زیست محیطی محتمل ترین ریسک های جهانی معرفی شدند.
منبع: مجمع جهانی اقتصاد
ترجمه و تحلیل: مهران مهدی زاده
11865
8 تیر, 1400
ریسک اعتباری صادرات ایران در سال 2021 + نقشه
رتبه ریسک اعتباری صادرات ایران در سال 2021: 7 (بهترین رتبه: 1 و بدترین رتبه: 7)
در میان ۲۱ کشور منطقه که ایران نیز از جمله آنهاست، ۹ کشور بدترین رتبه ریسک اعتبار صادراتی یعنی رتبه 7 را به خود اختصاص...
11844
24 خرداد, 1400
گزارش صادرات و واردات چای در دو ماهه نخست 1400 و 1399
صادرات حدود 3483 تن به ارزش حدود 3.4 میلیون دلار به 18 کشور (متوسط ارزش یک کیلوگرم: حدود 0.97 دلار)
واردات حدود 8269 تن به ارزش حدود 42.2 میلیون...گزارش صادرات و واردات چای در دو ماهه نخست 1400 و 1399
صادرات حدود 3483 تن به ارزش حدود 3.4 میلیون دلار به 18 کشور (متوسط ارزش یک کیلوگرم: حدود 0.97 دلار)
واردات حدود 8269 تن به ارزش حدود 42.2 میلیون دلار از 7 کشور (متوسط ارزش یک کیلوگرم: حدود 5.1 دلار)
کاهش 17.9 درصدی واردات و افزایش 1207 درصدی صادرات (صادرات 13.07 برابر شده) در 2ماهه اول 1400 نسبت به مدت مشابه 1399
حدود 41.5 درصد واردات از کشور هند؛ حدود 31.6 درصد از امارات متحده عربی ، حدود 22 درصد از سریلانکا و مابقی از سایر کشورها بوده است.
18.07 درصد از صادرات چای معادل 629 تن به ارزش 572438 دلار به 2 کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا از جمله روسیه و قزاقستان
منبع: گمرک جمهوری اسلامی ایران
تهیه و تنظیم: مهران مهدی زاده
Export and import report of tea in the first two months of 1400 and 1399
Exports of about 3483 tons worth about $ 3.4 million to 18 countries (average value per kilogram: about $ 0.97)
Imports of about 8,269 tons worth about $ 42.2 million from 7 countries (average value per kilogram: about $ 5.1)
17.9% decrease in imports and 1207% increase in exports in the first 2 months of 1400 compared to the same period in 1399
About 41.5 percent of imports came from India, about 31.6 percent from the United Arab Emirates, about 22 percent from Sri Lanka, and the rest from other countries.
18.07% of tea exports equivalent to 629 tons worth $ 572,438 to two Eurasian Economic Union member states including Russia, Kazakhstan
Source: Customs of the Islamic Republic of Iran
Prepared and arranged by: Mehran Mehdizadeh
#export #india #trade #import #tea
11828
19 خرداد, 1400
اینفوگراف شبکه ریسک های جهانی 2021
به همراه معرفی عوامل پیشران خطرات جهانی مبتنی بر 5 دسته عوامل اقتصادی، ژئوپلوتیک، زیست محیطی، اجتماعی و فناوری
1- شکست اقدامات اقلیمی
2- بیماری های عفونی
3- بحران های مع...اینفوگراف شبکه ریسک های جهانی 2021
به همراه معرفی عوامل پیشران خطرات جهانی مبتنی بر 5 دسته عوامل اقتصادی، ژئوپلوتیک، زیست محیطی، اجتماعی و فناوری
1- شکست اقدامات اقلیمی
2- بیماری های عفونی
3- بحران های معیشتی
4- فرسایش انسجام اجتماعی
5- فقدان تنوع زیستی
6- بحران های بدهی
7- رکود طولانی مدت
8- آب و هوای غیرمعمول
9- آسیب های زیست محیطی انسان ساخت
منبع: مجمع جهانی اقتصاد
تهیه کننده: مهران مهدی زاده
Mehran Mehdizade
Global Risks Network
What drives global risks?
1- Climate Action Failure
2-Infectious Diseases
3- Livelihood Crises
4-Social Cohesion Erosion
5- Biodiversity Loss
6-Debt Crises
7-Prolonged Stagnation
8-Extreme Weather
9- Human Environmental Damage
The Global Risks Report 2021- 16th Edition
World Economic Forum
11821
11 خرداد, 1400
مهارت هایی که براساس دیدگاه کسب و کارهای برتر جهانی امروزه بیش از هر زمانی مورد نیاز است عبارتند از:
مهارت های میان فردی و یکدلی (Empathy)
مهارت های دیجیتالی (Digital skills )
مدیریت پروژه (Project manag...مهارت هایی که براساس دیدگاه کسب و کارهای برتر جهانی امروزه بیش از هر زمانی مورد نیاز است عبارتند از:
مهارت های میان فردی و یکدلی (Empathy)
مهارت های دیجیتالی (Digital skills )
مدیریت پروژه (Project management)
یادگیری مستمر و قابلیت انطباق و سازگاری (Adaptability)
تفکر انتقادی و تصمیم گیری (Critical thinking )
رهبری و مدیریت دیگران (Leadership )
مؤسسه مک کنزی
ترجمه: مهران مهدی زاده